Στόχος μας είναι η επίσκεψη στο κατάστημα μας να αποτελεί μία άνετη και ευχάριστη εμπειρία για όλους τους πελάτες μας. Το άρτια καταρτισμένο και ενημερωμένο προσωπικό, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, η διάθεση πλούσιας ποικιλίας επώνυμων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές, η σύγχρονη αισθητική, η ταξινόμηση που διευκολύνει την αναζήτηση προϊόντων σε άρτια διαμορφωμένες κατηγορίες αποτελούν τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας που μας έχουν τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων του Έλληνα καταναλωτή.

 

Η ομάδα μας καθημερινά εντοπίζει, αναλύει, επιλέγει και προτείνει, προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, εστιάζοντας πάντα στις ανάγκες του σήμερα. Η φιλοσοφία μας στηρίζεται σε 4 αρχές: Ποιότητα, Τεχνογνωσία, Εξυπηρέτηση & Ανταγωνιστικές Τιμές.

 

Βασικό εργαλείο στην πραγματοποίηση των παραπάνω αποτελεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-multimarket.com, πάντα ενημερωμένο με άμεσα ενημέρωση διαθεσιμότητας,ενσωματώνοντας τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα ασφαλείας και σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρείες ταχυμεταφορών, είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και με ασφάλεια.

Γιατί εμάς:

  • Ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση πελατών.
  • Προσωποποιημένη, άμεση τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση.
  • Ποιοτικά προϊόντα, πιστοποιημένα, παραγόμενα από τις πιο αναγνωρισμένες παγκοσμίως εταιρίες του χώρου
  • Άμεση παράδοση στo χώρο σας.

 

Για οποιαδήποτε βοήθεια θέλετε μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@e-multimarket.com

   

Καλώς Ήλθατε,

 

Η ομάδα του e-multimarket.com